Kategorije
Blog Nekategorizirano

ZAPOČELO IZDAVANJE ODLUKA ZA OPERACIJU 4.1.1

 

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je nakon završene dodatne administrativne kontrole zahtjeva za potporu u okviru prvog natječaja za operaciju 4.1.1 iz mjere 04 Programa ruralnog razvoja RH za period 2014. – 2020. započela s izdavanjem konačnih odluka o dodjeli sredstava onim korisnicima koji su ispunili sve uvjete i kriterije propisane Pravilnikom i Natječajem. Po završetku izdavanja odluka svim korisnicima, Agencija za plaćanja će konačnu rang listu s popisom korisnika  objaviti na svojoj web stranici. Podnošenje Zahtjeva za isplatu i Zahtjeva za promjenu putem AGRONET sustava bit će omogućeno  nakon što se svim korisnicima dostave konačne odluke i objavi konačna rang lista korisnika.

 

Mjera 4 sastoji se od 4  podmjere (4.1. – Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, 4.2. – Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda i 4.3. – Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva i 4.4. – Potpora neproizvodnim ulaganjima vezanim uz postizanje agro-okolišnih i klimatskih ciljeva).

Korisnicima kontultantskih usluga Našičke razvojne agencije odobreno je ukupno pet projekata ukupne vrijednosti 5.016.900,77 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)